deretter i fløte, kapers og worchestershiresaus, kok opp og hell straks over makrellfiletene. periode i vår, og har derfor ikke tatt bilde av denne utmerkede makrellretten,
Makrell. en enkel men utrolig smakfull saus av tahini, saft fra tomatene og en liten skvis sitronsaft – et triks jeg lærte av min israelske venn Mor da hun besøkte meg på hytta på Hitra i sommer
Stekt makrell med pepperrotkrem og ovnsbakte nypoteter. Her serverer jeg torsk sammen med en deilig smørsaus kokt i både hvitvin og krydder, mandelpotetpuré og smørstekte rosenkål
annen fisk (bortsett fra makrell i tomat). Til middag lagde vi verdens beste kjøttkakemiddag, med brun saus med brunost i, kokte poteter og ertestuing (fra pose
Nå på sommeren er det perfekt om du får tak i makrell. Første retten jeg prøvde var pasta med grønnsaksaus og fisk, syns sort rismel pastaen ble veldig fin, litt mørk lilla farge
Så mandag i november er bra, de andre fikk panert makrell, og grønnsaksmos. Makrellen ble filetert og rullet i melblanding med litt salt og pepper før jeg stekte den i panne
Knekkebrød med makrell i tomat og agurkskiver. Du som mor kan spise masse grønnsaker, kjøtt og en dressing / saus av kesam, avokado, krydder og lignende