Deilige brødskiver toppet med makrell i tomat, litt remulade, syltede agurker og salt/pepper. I dag sitter jeg her hjemme og sender ut søknader til potensielle arbeidsgivere
en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia. Til venstre sylteagurk, i midten syltet slangeagurk, og til høyre asier
en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia. Til venstre sylteagurk, i midten syltet slangeagurk, og til høyre asier
syltetmakrell. laks, makrell, agurk, løk, selleri, salat, diverse røtter…. syltetøy. Syltetmakrell. Ved å sylte makrellen, fjerner en eventuelt besk smak, som makrellen kan få når den blir spesielt feit utover sommeren
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Her er det makrell i tomat (en hel stor boks. Utenom graviditeten ville jeg kanskje valgt en med makrell og en skive med et litt magrere pålegg som kokt skinke med litt italiensk salat eller sennep
Bærene kan brukes i kaker, som syltetøy og som krydder i sauser. Fet fisk som ørret, makrell, sild og laks er de største tilførerne av omega-3-fettsyrer