Mandelmakroner med sjokolade oppskrifter

SJOKOLADEBAVAROIS

SJOKOLADEBAVAROIS

*Eggehvitene kan brukes til pavlova, pikekyss, mandelmakroner, hasselnøttmakroner m. Kok opp melk og sjokolade

Sarah Bernard

Lag mandelmakroner ved å legge kransekakedeig i jevnt store topper på bakepapirdekkede stekeplater. Til sjokoladekremen piskes først romtemperert smør og melis til smørkrem
Sarah bernard

Sarah bernard

Mandelmakroner. Bland mandlene med melis. Sjokoladekrem. (jeg bruker heller engangshanske og elter det inn med hånden)

14 Desember: Mandelmakroner

Hvis du vil ha dem ekstra syndefulle, dekk toppen med smeltet sjokolade. Da får du de små deilige bollene med makroner
Sarah Bernard.

Sarah Bernard.

Mandelmakroner. Vannet vil være med og gjøre sjokoladekremen luftigere. )Bland mandelmelet med melisen. Avkjøl de før du har på sjokoladekremen
Sarah Bernard.

Sarah Bernard.

Mandelmakroner. sjokoladekremen smelter og blander seg med glasuren. *Bland de malte mandlene med. Sjokoladekrem
Skoleboller

Skoleboller

De ekstra eggehvitene kan du jo lage pavlova eller mandelmakroner av. Det smaker også godt med en sjokoladebit i bollen
Vepsebol!

Vepsebol!

Vepsebol eller mandelmakronermedsjokolade er kjempegodt. Pass også på at du ikke får noe eggeplomme med i eggehvitene, da vil ikke marengsen bli stiv
En røre – to forskjellige småkaker!

En røre – to forskjellige småkaker!

Mandelmakroner er nok favoritten, men kokosmakroner kommer rett etter. Ene delen med mandler og sjokolade som grovhakkes og vendes lett inn i marengsen med en slikkepott
Sarah Bernard

Sarah Bernard

Lag topper medsjokoladekremen på mandelmakronene og sett dem i fryseren. )(Med skåldede mandler)(Ikke skåldede mandler) Bruk en sprøytepose eller bare en teskje for å legge på passe store rundinger på bakepapir på et stekebrett

Sarah Bernhardt

Mandelmakroner. Bland mandlene med melis. Til sjokoladekremen piskes først romtemperert smør og melis til smørkrem