Server gjerne biff Wellington med madeirasaus, mandelpoteter og dampede asparges. Biff Wellington er indrefilet av okse, surret i en blanding av sopp og hvitløk, parmaskinke og til slutt et lag butterdeig
Mandelpoteter har også dukket opp i butikkene, så det er duket for en fantastisk middag ✿. Kantareller og aspargesbønner er i sesong fra august til september, så pass på -sesongen er kort
Fjern skinn og bein og del fisken til passe store serveringsstykker. Litt som biff prinsippet, ikke stek for mye i pannen om gangen, så den blir stekt og ikke kokt
Asterix eller mandelpoteter). Oppskriften nedenfor inneholder akkurat så mye ansjos at du kan bruke den til grillmat, til helstekt biff eller som trøstemat en onsdagskveld
Det er så lett å lage det vanlige tilbehørettilbiffen, det som du vet er godt og velkjent. Da jeg fant denne oppskriften her med plommerelish til indrefilet i et tysk matblad, måtte jeg bare prøve
Den smakfulle grønnsaken passer ypperlig tilbiff, men pass på så den ikke blir overkokt. Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen i et temperaturkontrollert vannbad, før det etterstekes i stekepanne