Ta en raus porsjon mandler i forhold til det oppskriften sier. Skal du bruke foodprosessor eller stavmikser må du ta litt mandler om gangen, male forsiktig (støtvis), og ta ut og sikte ofte
Tilsett litt, og litt sukker, og pisk til en glatt blank marengs. Jeg lagde makroner på denne måren mange ganger, men nå har vi funnet ut at de blir like gode på en enklere måte
) Jeg har lagd opp en stor porsjon fordi jeg skal ha dem med til Bømlo på «Kanaldagane» i helgen. Denne oppskriften gir en god posrsjon vanilje makroner
(du kan enten male skålte mandler eller kjøpe ferdig mandelmel). Anbefaler alle å prøve disse, og er du glad i suksesskake da kommer du garantert til å ELSKE disse
Hvis du maler egne mandler er det best om du skolder de først for å få vekk skallet. Pisk eggehviten på medium hastighet til det skummer, så tar du i sukkeret en spiseskje av gangen
Hvis du maler egne mandler er det best om du skolder de først for å få vekk skallet. Pisk eggehviten på medium hastighet til det skummer, så tar du i sukkeret en spiseskje av gangen
men sunnere enn vanlige franske makroner. 300g Malte mandler200g finkornet sukker2 eggehvite2 kardemommermandler for pynt300g mandler, jeg valgte å beholde skallet på, det er ingen regler på å ta det av (dessuten ble det mindre arbeid), men om du tar av skallet, pass på at mandlene er helt tørre. ) 300g Malte mandler. 300g mandler