I Norge spiser mange babyer mye grøt, og sågår de over til å spise mye brød. Mange kaster kanskje den lille middagsresten, men hva med å putte den i morgendagens matboks
Beklager egentlig at jeg kommer ut med en brødoppskrift på søndag, for jeg vet jo at mange av dere baker noe av det jeg lager hver søndag, men nå har dere noe å bake neste uke hvertfall
Mange har benyttet de fine dagene til å børste rusta av grillen, og finværet skal bare fortsette. Dette har vi laget før, og de var så gode at man ikke trenger å finne opp kruttet på nytt
For mange mager er det enklere å fordøye korn om de er bløtlagt. Problemet er bare at byggrynsgrøt tar så himla lang tid ålage, derfor lager jeg det sjeldent
Å det fine med havregrøten er jo at den kan lages i såmange forskjellige varianter. Denne ble laget til eldstemann til frokost i dag, hun har ikke vært islag de siste dagene, så brød fristet ikke mye
Du finner kaken i mange variasjoner HER på detsoteliv. I anledning påskeaften har jeg her laget en nydelig påskekake inspirert av den populære suksesskaken
Mange deilige frokoster samlet i dette glasset her. Serveres med gresk yoghurt og gjerne et tropisk syltetøy eller hjemmelaget pasjonsfruktkrem, som du finner oppskrift på HER
Grøt er nok mange kjent med, men kanskje ikke alle er så godt kjent med maisgrøt. Mye av dette tror jeg skyldes tilgjengeligheten på selve maismelet som denne grøten ofte baserer seg på
Mange er stadig på jakt etter sunnere alternativer til snacks de kan gi til barna sine. Mange barn sliter med jernmangel eller subnormale nivåer av jern
Eg synes det har våre en utrulig god månedpåmangemåter. ) Det vil jo alltid vere noken retter som kun kan lages eller er enklest ålage i ovn også, men i mange tilfeller vil det fungere ypperlig på steikepanne
Eg veit det er mange som har fulgt bloggen min lenge no som begynner å bli klok på produktene, men det er ogsåmange nye innom som kanskje vil bli litt klokere på desse alternativene
En vårlig, frisk og stilig lasagne var det jeg hadde lyst til ålage, aller mest for at jeg hadde lyst til ålage den, ikke fordi det var det jeg hadde mest lyst til å spise