Oppskriften på kakebunnen kan brukes alene til marengs, bare sløyf nøttemelet. Er det en ting man kan savne når man ikke kan eller vil spise egg er marengs eller pavlova kake
Vaniljekakebunner. Sitronkrem og marengs er en kombinasjon jeg aldri blir lei. Vaniljekakebunner. Marengs. Sett kakebunnene sammen oppå hverandre med både ostekrem og sitronkrem mellom hvert kakelag
Kaken består av marengsskum som dekkes med sjokolade og kokosdryss. Eg og lurer på det med sjokoladen, har eit kakebunnen på Sukker ark, går d an å ha oppå evt lys sjokoladelokk
Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
Når marengsen er ferdig, bruker du en slikkepott eller spatel og dekker hele kakebunnen med marengs. Her får du både sprø marengs, vaniljekrem og nøtter i samme kake
Pisk eggehviter, sukker og sitrondråper til stiv marengs. Så her har man alternativer for de som er mat-allergikere Vi starter med selve kakebunnen til budapestkake…
Når kakebunnen er ferdig setter du den til kjøling mens du begynner på sjokoladefyllet. Begynn med å stivpiske eggehviter og sukker til du har en stiv og fluffy marengs
Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs. Sikt i hvetemelet, bland inn så det er akkurat blandet, og vend til slutt inn marengsen forsiktig med en slikkepott