Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Tilsett smør og sjokoladeblandingen, og pisk til alt er godt blandet, og man har en myk, glatt og blank krem
Deilig sjokoladekake med søt krønsjy marengs, fylt med vaniljekrem, krem og friske bær. Da holder marengsen seg fortsatt sprø og blir ikke myk og seig av kremen
Pisk eggehviten i en bolle og tilsett Sukrin gold litt etter litt helt til du har en stiv marengs. Bland så forsiktig inn nøttene sammen med marengsen med hjelp av en slikkepott
Legg på kremblandingen over marengsen. Pisk eggehviter, salt og litt av sukkeret til myk marengs, tilsett deretter alt sukkeret og pisk til det er stivt
Tilsett så sukker å pisk videre tilmarengs. Knus kjeksene å vend dem inn i marengsen. rør kraftig med en stålvisp til du får en sjokoladekrem som er jevn og klumpfri
Prøv det på nesten alt mulig ellers, kjeks, rundstykker, kaker, desserter, marengs og is. Hvis du ikke har vært borti denne kremen, så har du noe tilgode
Bland vaniljekremen i marengsen og vend til det blir en luftig krem. Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs