Marengs med krem og sjokolade oppskrifter

Sjokolade med krem kaker

Sjokolade med krem kaker

Marengsrullmed kokos, kremog bringebær. Skru av ovnen og la marengstoppene avkjøles i ovnen, med døren litt på gløtt
Sjokolade marengskake

Sjokolade marengskake

Fylt medvaniljekrem, kremog frisk frukt. Smør på ett lag medvaniljekrem. Ha eggehvitene i en piskebolle og start å piske på medium hastighet
Pavlova med sjokolade og bringebær

Pavlova med sjokolade og bringebær

For jammen er det godt med kombinasjonen av seig marengs, myk kremog friske bær. Det passer helt perfekt sammen medsjokolademarengsenog bringebærene
Sitronmousse med hvit sjokolade på mandelbunn

Sitronmousse med hvit sjokolade på mandelbunn

Tilsett sukkeret, èn og èn spiseskje av gangen og pisk til massen blir til marengs. Vend den smeltede sjokoladenog konditorfargen i sitronkremen til massen er jevn
Pavlova med sjokolade

Pavlova med sjokolade

Ha marengsen i en langpannen som er dekket med bakepapir. Det sies at man ikke skal steke marengs på en regnværsdag, men dette gikk ihvertfall fint
Makroner med sjokolade og appelsin

Makroner med sjokolade og appelsin

Pisk eggehviter til marengsmed litt sukker. Sikt inn mandelmelet og melisen i eggehvitten, og vend dette inn i marengsen
Marengskake med deilig sjokolade.

Marengskake med deilig sjokolade.

En deilig marengskakemedsjokolade, lagt i lag med deilig krem,valnøtterog jordbær. Når siste bunn er lagt på, smører du godt på med resten av kremen, før du topper det hele med masse oppkuttede jordbær ogsjokoladekrøller
Pasjonsfrukt & Belgisk Sjokolade

Pasjonsfrukt & Belgisk Sjokolade

Selve kaken består av tre deler, der mørk belgisk sjokolade briljerer sammen med en frisk eksplosjon av pasjonsfrukt blandet med italiensk marengsog nydelig hvit sjokolade, også denne av belgisk kvalitet
Islandskake uten sjokolade

Islandskake uten sjokolade

Piske eggehviter og sukker til stiv marengs. Pisk fløten til krem, og ha den i en sprøytepose med stjernetipp

Pistasjpavlova med hvit sjokolade og jordbærkrem

Fortsett å piske (jeg bruker elektrisk) til du får en stiv og blank marengs som står av seg selv om du lager topper på den og som ikke rikker seg av flekken om du snur bollen medmarengs oppned
Fredriks sjokladekake med bringebærmousse

Fredriks sjokladekake med bringebærmousse

Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Tilsett smør ogsjokoladeblandingen, og pisk til alt er godt blandet, og man har en myk, glatt og blank krem
Sarah Bernard lavkarbo kake

Sarah Bernard lavkarbo kake

Bland så forsiktig inn nøttene sammen medmarengsenmed hjelp av en slikkepott. Pisk eggehviten i en bolle og tilsett Sukrin gold litt etter litt helt til du har en stiv marengs