Tilsett sukkeret, èn og èn spiseskje av gangen og pisk til massen blir til marengs. Vend den smeltede sjokoladenog konditorfargen i sitronkremen til massen er jevn
En deilig marengskakemedsjokolade, lagt i lag med deilig krem,valnøtterog jordbær. Når siste bunn er lagt på, smører du godt på med resten av kremen, før du topper det hele med masse oppkuttede jordbær ogsjokoladekrøller
Selve kaken består av tre deler, der mørk belgisk sjokolade briljerer sammen med en frisk eksplosjon av pasjonsfrukt blandet med italiensk marengsog nydelig hvit sjokolade, også denne av belgisk kvalitet
Fortsett å piske (jeg bruker elektrisk) til du får en stiv og blank marengs som står av seg selv om du lager topper på den og som ikke rikker seg av flekken om du snur bollen medmarengs oppned
Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Tilsett smør ogsjokoladeblandingen, og pisk til alt er godt blandet, og man har en myk, glatt og blank krem
Bland så forsiktig inn nøttene sammen medmarengsenmed hjelp av en slikkepott. Pisk eggehviten i en bolle og tilsett Sukrin gold litt etter litt helt til du har en stiv marengs