Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Ha den ene kakebunnen på et kakefat. Fordel bringebærmoussen utover, ha på neste bunn, ha på bringebærmousse, legg så på den siste bunnen
Herlig kake å servere på varme sommerdager. Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. Nydelig og lett rullekake med vaniljemarengs, pisket fløtekrem og bringebær
Lakrispulver blandes i røra og strøs på toppen av marengsen, Smaskens. Smaker supert som den er, eller den kan knuses og strøs på is og bær som en ekstra spiss på desserten
kjøkkenmaskinen gå på høy hastighet til marengsen har fått romtemperatur ca. Du kan tilsette smeltet sjokolade, karamellsaus eller fruktpuré for å sette ulike smaker på den
Lag kuler med to spiseskjeer og sett marengsenepå stekebrettet. Bruk bakepapir på stekebrettet. Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnende ren bolle og visp til du kan forme myke topper
Ha marengsen i en kakesprøyte og sprøyt marengsen ut på bakepapirdekkede stekeplater. Del på e-post. Her har du noen nydelige marengs som det går fint å lage i siste liten
kjøkkenmaskinen gå på høy hastighet til marengsen har fått romtemperatur ca. Du kan tilsette smeltet sjokolade, karamellsaus eller fruktpuré for å sette ulike smaker på den
Visp eggehviter og sukker til stiv marengs mens sukkerlaken koker. Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs
Visp eggehviterpå lav hastighet til stivt, ha så inn sukkeret til du har en glatt og blank marengs. Visp eggehvitene til lett marengs, ha i sukkeret mot slutten av pisketiden