Marengs sjokolade mandler oppskrifter

BRENTE MANDLER

BRENTE MANDLER

Lær å lage sjokolade. JULEGODT- BRENTE MANDLER. Sjokoladetrøfler. Det er noen år siden jeg lagde mine aller første hjemmelagde brente mandler
Nøttetopper med sjokolade

Nøttetopper med sjokolade

Visp sammen eggehvite, sukker og vaniljesukker til en luftig marengs. Det er vel ingen jul uten mandler og sjokolade, så her er en oppskrift på nøttetopper med sjokolade
Sarah Bernard lavkarbo kake

Sarah Bernard lavkarbo kake

Pisk eggehviten i en bolle og tilsett Sukrin gold litt etter litt helt til du har en stiv marengs. Sjokoladekrem
Marengsrullekake med friske bær

Marengsrullekake med friske bær

Pynt med sjokolade og bær. Bre marengsen jevnt på et bakepapir og strø på hakkede mandler. Pisk eggehvitene til de begynner å skumme, ha så i sukker, litt og litt, til en fin og blank marengs
Sarah Bernhardt i langpanne

Sarah Bernhardt i langpanne

Pisk til tykk marengs. Sjokoladekrem. Sjokoladeglasur. Mens kaken avkjøles kan du lage sjokoladekremen. Smør sjokoladekremen over den kalde mandelbunnen i et jevnt lag
Garantert suksess

Garantert suksess

Tilsett sukker litt etter litt og pisk til tykk marengs. I bladet lyder den navnet "Sjokoladedrøm", men for meg er dette suksessterte
Nøttebunn med eggekrem

Nøttebunn med eggekrem

Bland til det blir en hvit og "fluffy" marengs. Rør det sammen og tilsett sjokoladebiter. sjokolade, revet
Vepsebol

Vepsebol

Vepsebol består av marengs som er tilsatt hakket sjokolade, mandler og eventuelt kokos. Vend mandlene og kokesjokoladen (og eventuelt kokos) forsiktig inn i marengsen med en slikkepott
Sukkerfri Sarah Bernhard i langpanne

Sukkerfri Sarah Bernhard i langpanne

Pisk eggekvittene heilt stive med en miksmaster, deretter pisker du inn litt og litt søtning så du til slutt får en stiv marengs

Barnevelsignelsen: Franske makroner

★ IKKE bland makronblandingen for hardt når marengsen skal blandes med mandelmelet. Cupcakesfrosting, hapå, nugatti, sjokoladekrem
Suksesskake i langpanne

Suksesskake i langpanne

Pisk eggehvitene stive, tilsett melis og pisk videre til det blir en helt stiv marengs. Til slutt strødde jeg over litt sjokolade på toppen