Marengsbunn eddik oppskrifter

Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Sjokolademarengs-iskake

Sjokolademarengs-iskake

Sjokolademarengsbunn. Vend i eddik, maisenna og siktet kakaopulver forsiktig med en slikkepott. Ta marengsbunnen ut av ovnen
Pavlova med lemoncurd og bær

Pavlova med lemoncurd og bær

Bre lemoncurd over marengsbunnen. Ha i eddiken mens du visper. Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder
Flykrasj

Flykrasj

Jeg vet ikke helt hvorfor kaken heter det, men kanskje fordi krem, masse frukt og bær har krasjet sammen oppå en marengsbunn
Pavlova festkake

Pavlova festkake

MarengsbunnNår du skal lage bunnen til Pavlova, starter du med å vispe eggehviter til hardt skum i en helt ren bolle
Verdens beste Pavlova

Verdens beste Pavlova

Marengsbunnen er nå sprø på yttersiden og myk inni. Ha i eddiken mens du visper. Fyll så gropen i marengsbunnen med kremen og legg på rikelig med friske bær og frukter etter ønske
Pavlova

Pavlova

Her er et eksempel på en veldig enkel type pavlova med marengsbunn, vaniljekrem og friske bær fra butikken
Pavlova

Pavlova

Pavlova er en vårlig og frisk festkake med en seig og sprø marengsbunn, en blanding av vaniljekrem og krem og masser av deilige bær
Sjokoladekake med marengs og jordbærfromasj.

Sjokoladekake med marengs og jordbærfromasj.

Marengsbunner. Pisk eggehvitene og eddiken stiv, ha i litt og litt sukker til en glatt og fin marengs. 1/2-1 ts vaniljebalsamicoeddik /balsamicoeddik. 1/2-1 ts vaniljebalsamicoeddik /balsamicoeddik
Eplepavlova med salt karamell

Eplepavlova med salt karamell

Kaken er satt sammen av marengsbunnen, krem, eplefyll med kanel, kremtopper, salt karamell og stekt hvit sjokolade
Pavlova med Sjokoladekrem

Pavlova med Sjokoladekrem

Legg marengsbunner og sjokoladekrem lagvis, og strø over hakka hasselnøtter imellom laga. Bland forsiktig i maismel, vaniljesukker og eddik

Vidunderlige Pavlova!

Marengsbunn. Bland forsiktig i maismel, vaniljesukker og eddik. Ikkje skipp eddiken. Eddik er med på å bidra til at du får den litt seige konsistensen i midten