Når kakebunnen er ferdig setter du den til kjøling mens du begynner på sjokoladefyllet. Av alle ting jeg kunne fått dilla på under en konkurransediett, så har min gode venninne Stine som også er på diett smitta meg med … bakedilla
Dette er en utrolig god og frisk kake med marengsbunn, krem og friske bær. Ferdig stekt marengs. Marengsen er seig og god med sjokoladeknapper, toppet med jorbærkrem og pyntet med jordbær og bringebær
Marengsbunner kan med fordel lages noen dager i forveien og oppbevares tildekket med litt bakepapir. - 1 pk ferdig vaniljekrem. 1 pk ferdig vaniljekrem
Jo lenger den stivpiskes, jo finere blir marengsbunnen. Gjør du ikke det, er den ferdig. Omsider vil marengsen se ferdig ut, da kan du åpne døren og kjenne med fingeren om marengsen er stiv, er den stiv - kan du slå av ovnen og la ovnsdøren være på gløtt under hele natten
Du trenger marengsbunn, enten du lager selv eller kjøper ferdig. 3 dl fløte som piskes til krem og 1/2 boks med tine ferdig vaniljekrem, blandes sammen
Marengsbunn og marengstopper. Jeg lagde denne sviskekaken som dessertkake i helgen – da tok jeg en sjanse og pyntet den tre timer før vi skulle spise den – men det ble litt for lenge og det rant litt utover fatet med sviskesaft og krem – men en times tid i forkant bruker å gå helt greit – eller – hvis det passer slik så er det nok best å bare å sette kaken raskt sammen mens kaffen koker – det er absolutt ikke vanskelig når kremen står ferdig pisket i kjøleskapet