ha marengsen i en sprøytepose, tegn str på cirkelen, den skal være mindre enn kakeformen. Fikk spm sv ett vennepar om jeg kunne lage en Boston kake til bryllupet deres i helgen
Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikkvirkeligikketil marengs med Stevia Sugar, jeg sierikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikketili går
Marengsbunn og marengstopper. Fyll resten av marengsen opp ikakeformen – begynn fra midten og unngå å ha marengsen helt ut i kantene på formen fordi den vil heve seg en god del, så da slipper du å skjære i den
Legg den ene marengsbunnentilbakeikakeformen (uten papiri bunnen. Hell litt av ripsisen over marengsbunnen Bryt skjokoladekjeksene ibiter og sett dem ned i kaken på høykant, bruk halvparten av kjeksene
Ha fromasjen over ikakeforma med marengsbunnen, strø over resten av den hakkede sjokoladen. Når marengsbunnen er klar, ha bakepapiri bunn av springformen og legg marengsen over
Denne oppskriften er bankers og det er den eneste jeg bruker til dette formålet. Selv om det er vinter får man friske bær ibutikkene, så da er det bare å nyte smaken og drømme om sommer
Fordel røren ut i en smurt kakeform og stekes på midtersterillei ca. Prøvde en ny vri denne gangen med marengsbunn som ble tatt godt imot av både gjester og bursdagsbarn