Legg den ene marengsbunnen på et kakefat og legg halvparten av fyllet oppå sjokoladekremen som nå er helt stiv, dryss over halvparten av smash-sjokoladen og legg den andre marengsbunnen over
sett det til siden pisk fløte appelsinlikør og vaniljeessens i en separat bolle til det dannes myke topper legge en marengsbunn på ett fat dekk den forsiktig med halparten av smørblandingen
La marengsbunnen stå og bli kald i ovnen. mai kake, og er en fantastisk kake som smelter på tungen. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Ønsker du en glutenfri kake er det bare å bytte ut kjeksene med noen glutenfrie. Når kakebunnen er ferdig setter du den til kjøling mens du begynner på sjokoladefyllet
Legg marengsbunnen i en passende rund kakeform. Denne utgaven er med marengsbunn ღ. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett kaken i fryseren natten over -eller flere dager