Smelt eggeplommene og melis i en gryte til du har en fyldig eggekrem. ) Eller middagsretter. Begynn med å stivpiske eggehviter og sukker til du har en stiv og fluffy marengs
Marengsbunn. Topp gjerne kaken med blåbær og bringebær (eller annen frukt og bær) og dryss melis over. Friske blåbær og bringebær, gjerne et dryss med melis
Fordel kremen over marengsbunnen. Før servering piskes kremfløte og melis til krem. Det er det samme om du bruker vineddik, balsamicoeddik eller annen type eddik
Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
Marengsbunn. Når dette er blandet heller du det inn, litt etter litt, mens vispen går. sukker og pisk dette mens du blander resten av sukkeret med maizena
Oppløs sukkereteller sukrinet i vann i en kasserolle. Jeg er en stor fan av enkle hverdagskaker, og lettere “fitnesskaker”, men jeg liker også å lage mer komplekse kaker til helgekosen eller selskap
Marengsbunn. Ha eggehvitene i bollen sammen med sukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. revet eller hakket sjokolade (sukkerfrieller mørk kokesjokolade)
Kaka består av to marengsbunner med fyll inni som består av fløte, rømme, epler og sjokolade. Selvom bloggen har fokus på allergimat finner man masse oppskrifter der for oss som tåler alt også (eller nesten alt)
Fordel ca halvparten av kremen på den ene marengsbunnen. Du kan bruke ferdiglaget eller lage selv. Tilsett sukkeret sakte og gradvis mens du visper på medium hastighet
Marengsbunner. Melis has i en liten gryte og smeltes til gyllen karamell ved svak varme. Pisk dem til en stiv og seig marengs mens sukkeret has i underveis
MARENGSBUNN. (Hvis du ikke liker smørsmak, kan du sikte på litt melis. brente mandler, krokan, havre- eller mandelflarn, skivede mandler, kaneldryss eller litt brunt sukker er fint å drysse på før steking
Oppskrift på marengsbunn. sitronmelisseeller mynte. melisdryss. Du kan benytte sprøytepose eller bare smøre det utover med en smørkniv eller slikkepott
Jeg lagde først små, runde marengsbunner som jeg stekte og avkjølte til de ble helt kalde. Tilsett sitronsaft, glykose og melis og pisk videre til du får en tykk, blank marengs