Vi løfter dette innlegget opp etter å ha fått masse spm om hvordan å lage bunnen til Pavlova. Oppskrift på marengs finner du her på siden () og den er i kategori "enkel"
Man skulle tro det var vanskelig å holde seg unna fra å smake på baksten underveis, men jeg besudlet bare alt med hvetemel så var det uaktuelt å smake på noe uansett haha
La marengsbunnen stå og bli kald i ovnen. Igjen nærmer det seg den store norske fest dag nr. Noen ønsker å blande sammen pisket krem og vaniljekrem, det går også fint
8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden). 8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden)
Fordel kremen over marengsbunnen. Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Dette er en utrolig god og frisk kake med marengsbunn, krem og friske bær. Marengsen er seig og god med sjokoladeknapper, toppet med jorbærkrem og pyntet med jordbær og bringebær
Marengsbunner kan med fordel lages noen dager i forveien og oppbevares tildekket med litt bakepapir. (Jeg delte kakebunnen opp i 4 små kakebunner, men vil nok anbefale å lage 6 stk, da Pavlova er veldig søtt og mektig)
Det blir litt mye marengs med denne oppskriften så du får nok litt til overs. dekk på en springform på 24 cm men bakepapir, legg marengsbunnen i bunnen og hell over fromasjen
Dette er marengsbunn med Oreokjeks og pecannøtter, som er dekket med pisket krem, som er dekket med mer Oreos, som er dekket med sjokoladesaus, som er dekket med karamellsaus