Jeg tilsatte hakket Stratos i marengsbunnen. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Ha litt Crème Pâtissière på kakefatet og legg den ene marengsbunnen oppå. Når steketiden er over åpner du ovnsdøren på gløtt, og lar de avkjøle over natten
Marengsbunn Skill eggehviten fra eggeplommene. Jo lenger den stivpiskes, jo finere blir marengsbunnen. Montering Bre aprikoskremen/eller vaniljekremen utover gropen på marengsbunnen etterfulgt med stivpisket krem
Legg halvparten av sjokoladeglasuren i mellom de to marengsbunnene, og resten på toppen. Stek de enten hver for seg eller begge samtidig, men steker du begge samtidig må du bruke varmluft og bytte plass i ovnen halvveis i steketiden
KakefylletSmelt resten av sjokoladen og smør den på to av marengsbunnene. bruker du to må du bytte om platene etter halv steketid)Pisk eggehvittene til de er stive, og visp gradvis inn halvparten av sukkeret