Vi løfter dette innlegget opp etter å ha fått masse spm om hvordan å lage bunnen til Pavlova. Oppskrift på marengs finner du her på siden () og den er i kategori "enkel"
Du trenger marengsbunn, enten du lager selv eller kjøper ferdig. 3 dl fløte som piskes til krem og 1/2 boks med tine ferdig vaniljekrem, blandes sammen
Hvelv marengsbunnen over med kokossiden ned, dra av bakepapiret og la den bli helt kald. Deilig rullekake med friske bringebær, utengluten, laktose og nøtter
En deilig sprø marengsbunn med vaniljekrem toppet med masse friske bær, blir det bedre. Pavlova er den største utfordreren til bløtkaken, og den er utrolig populær, og det er ikke uten grunn
Jeg ville også gjerne teste ut kaka, og lagde like så greit marengsbunnene kvelden før. Pisk så halvparten av sukkeret inn i eggehvitene til en løs marengs
Jeg har kjøpt en marsipankake, og laget marengsbunn som skal få krem og bærpynt etter hvert, og ikke minst så har jeg hentet "Feuilletine kake" fra Pascal Konditori som er sprø hasselnøttnougat med lys sjokolademousse