Dette er en marengskake helt fri for raffinert sukker, men siden sukker er en viktig ingrediens i marengs blir ikke bunnen helt lik på vanlig marengs, men er absolutt et godt alternativ
Rør blåbærcurden myk og fordel generøse mengder over marengskakene. Når denne marengskremen fikk festnet seg, pyntet jeg med hjemmelaget blåbærkrem (Blåbærcurd) og friske bær
) Toppa med masse frisk frukt og bær selfølgelig, ingen marengskake uten. Derfor lagde eg en enda større marengskake i ekte stil med både sukker, fløyte og vaniljekrem
Den er sprø ytterst, med en myk marengs inni som smelter i munnen. valgfri frukt/bær. Dette er en marengskake som kan minne om Pavlova utseendemessig, men som etter min smak er mye bedre
Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste