Hvis du vil ha en litenvariasjon på kyllingfiletene, anbefaler jeg dissekyllingspydene. De er krydret med masse godt krydder og du kan dyppe dem i sterk peanøttsaus
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
En virkeligindonesiskfavoritt. Tid. Ingredienser. Salt og pepper Serveres med ris og enkel grønn salat. Riv løk over en sil med en bollen under, slik at løksaften går i bollen
Kyllingspydene får ligge en halvtimeifriskmarinade og stekes enkelt iovnen. Dissekyllingspydene er en deiligmiddagi seg selv eller du kan ta de med bort for å settes på et spleisebord
Sikori salat med røykalaks eller gravlaks med en terningmarinert fetaost. Minitandorikyllingspyd. I dag skal du få tipstilvarierte og gode småretter og fingermat som passer perfekt til tapas eller tilbehøri selskap, og ikkeminst nyttårs middagen
Tortillas med marinertkylling, grilletpaprika og hot bbq saus. Det er tidligtirsdag morgen. Jeg ble vekket av en aktiv nabo, som romsterte noe fryktelig og holdt det gående mange timeri natt
Snu dem når halve tiden er gått. Server med ris, salat og peanøttsaus. Saften av 1/2 løk1 ss soyasaus1 presset fedd hvitløk1 ts ingefær1 ts sukker1 ss olje1/4 ts pepper2 kyllingfileter (blir 4 spyd) ibiterPeanøttsaus Rasp løken i en sil over en skål. Det er bare saften av løken du skal bruke, så press ut det du får til Bland så i soyasaus, presset hvitløk, ingefær, sukker, olje og pepper Bland kyllingfiletbiteneimarinaden, og la det står iminst 30 minutter Legg spydene i bløt en stund før du trer på de marinertebitene av kylling. Legg dem på bakepapir på stekebrett og stek dem enten på grillfunksjoniovnen på 225 grader i 6- 7 minutter, eller på grillen
Marinertekyllingspyd. Eg hadde heller ingen rettar med sjømat, men om eg skulle ha valgt det så ville eg ha hatt chilimarinertescampi og tortillalefser med røkt laks inni
NemligMarinerteKYLLINGSPYD med cous cous, naan, Hummus og tomatsalat. (glemte å fotografere ingtil hummus, men se ioppskriften)Kyllingfilèt og ferdig naanfullkorns cous cous IngrediensertilmarinadenIngrediensertomatsalatOppskriftKyllingspyd