Marinert scampi oppskrifter

Tapas: Marinert scampi

Tapas: Marinert scampi

Scampi er så godt som selvskrevet til et tapasbord, og vi som må være forsiktig med hvitløk og løk må ofte stå over denne retten
Marinert scampi

Marinert scampi

) og min søster fra Oslo disket opp med den mest fantastiske scampi rett. Scampi, bruschetta, aioli og faccoccia
Sesam marinert scampi

Sesam marinert scampi

Ha all væsken i en skål eller i en brødpose,del og finhakk ingefæren og ha den i posen, og til slutt har man i scampien
Marinert scampi i spicy mangosmoothie

Marinert scampi i spicy mangosmoothie

Marinertscampi med spicy mangosmoothie. Retten er laget etter inspirasjon fra Jeg syntes scampiene ser fantastiske ut der de bader i flotte farger og elegant komposisjon
Chili og safran marinerte scampi

Chili og safran marinerte scampi

Disse scampiene er litt hotte, men veldig smakfulle. Slik marinerer du scampien. Tin, skrell og skjær scampien over «ryggen» for å fjerne tarmen
Scampi på mangosalat

Scampi på mangosalat

Legg scampi i en bolle og hell over chilisaus. Legg salat på tallerkenen, legg scampiene oppå og drypp vinaigrette over og omkring
pasta+scampi=sant

pasta+scampi=sant

jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1  chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av  marinertescampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Scampi i kokossaus

Scampi i kokossaus

Skrell scampien men la stjerten sitte igjen. Lag et snitt langs med ryggen på scampien og fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi
Ovnsbakt scampi med hvitløk og appelsin

Ovnsbakt scampi med hvitløk og appelsin

Scampien blir bare bedre om du lar den marinere noen timer. Mariner scampien i en halv time eller mer. Ovnsbakt scampi med hvitløk og appelsin Save Print 4 porsjoner Author. Forrett, tapas Ingredients 300 g rå scampi, rensket ½ appelsin, kun saften 3 fedd hvitløk, tynne skiver 1 ss mangochutney 4 ss olivenolje, mild type 1 ts karri 1 ts paprika ½-1 ss chilipulver Instructions Bland alle ingredienser sammen, smak til hvor mye chilipulver du vil bruke, styrken varierer veldig på de forskjellige chilli typene. 300 g rå scampi
Grillet marinerte kjempereker med mango & chili ✿

Grillet marinerte kjempereker med mango & chili ✿

Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler
Masala scampi

Masala scampi

Bruk gjerne rå, rensede, store scampi, jeg foretrekker de. Relatert Masala Scampi. 200 gr scampi. I dag gjør vi det enkelt og greit med en smakfull og rask rett
Scampi på Wikipedisk

Scampi på Wikipedisk

Marinerte sjøkreps, villreker og sepiablekksprut. Dette er scampi, Nephrops Norvegicus, små sådanne. Søk på scampi for eksempel, da finner du «hvemsomhelst»-innlagt bevisst feilinformasjon om Nephrops Norvegicus, som altså er scampi, eller norsk sjøkreps som vi sier
Wok med svinekjøtt og scampi

Wok med svinekjøtt og scampi

 Svinekjøtt og scampi passer godt sammen. Stek kjøtt i omganger, skrell og stek scampi til den skifter farge (går kjapt)(marinerer du scampi skreller du dem før marinering)Legg alt i en skål, stek grønnsakene i to omganger til de er gylne
thai suppe med scampi

thai suppe med scampi

legg scampien i marinaden å la den marinere noen timer. 4 dl kokos melk 1/2 lime (saften) 2 ss fish saus 1 fedd hvitløk 2 store champignonger 1 ss karripasta 1 vårløk 1/2 chilli 2 cm ingefær 2 ss korriander 1 ss kylling fond 2 dl vann 1 gulrot ( revet) 1 ta sambal oelek litt estragon og spisskummen så mye scampi du selv vill, jeg brukte ca 500g. deretter har du i scampien sammen med marinaden å lar den koke ca 5 min til
Svinefilet med scampi og choronsaus

Svinefilet med scampi og choronsaus

Dette er enkel og nydelig mat, ikke altfor dyrt, og med chili-og hvitløksmarinertescampi til, så blir retten helt topp, og absolutt i kjærestemats ånd – i kjærlighetens tegn…