Oppskrift. – Dypp lakrismarsipan-kulene i bollen med hvit sjokolade, jeg synes det er greit å bruke to gafler siden det da er enklere å få så mye av sjokoladen som mulig til å renne av, før jeg løfter kulene bort på et brett med bakepapir på
En av mine kaker som jeg har laget flere gangerKaken er trukket i marsipan, som jeg har farget hvit. Pynt i marsipan, laget av silikonformer kjøpt på Ebay
Ha i sitronsaften og en og en hvite til du får ønsket konsistens på marsipanen. Oppbevar da sjokoladen i kjøleskapet til du skal servere den for å unngå at den blir hvit
Her om dagen la jeg ut dette bildet på instagram og spurte om dere ville ha oppskriften. Tilsett vaniljepaste og eggehvite, litt av gangen, hold eventuelt litt igjen av eggehvitene hvis marsipanen blir for klissete
Den er laget av en deilig vanilje bunn, dekket med vaniljekrem, bringebær syltetøy og bananer, og dekket med hvit sjokolade krem og toppet med rosa marsipan
På toppen er det kremostfrosting og små «blondeduker» i marsipan. I går hadde vi fårikål til middag og siden høsten er her så laget jeg nok en oppskrift med epler
Doble gjerne oppskriften hvis du vil (det gjorde jeg. ♥ Får du ikke tak i lakrismarsipan, kan du også bruke vanlig hvitmarsipan og kna inn lakrispulver (og evtl