Grunnoppskriftmarsipan. Jeg lagde tre forskjellige varianter, oppskriftene finner du under. Leggmarsipanen over nøttene i boksen, og skjær av det overflødige rundt kantene
Visp eggehvittene litt før du tilsetter mandelmel, sukrinmelis, vaniljepulver og mandelessens. Og når man kan lage en sunn marsipan-variant er det bare å gomle i vei med god samvittighet
Pakk den ferdige marsipanen i plast oglegg den i kjøleskapet. Bland mandler og melis sammen i en arbeidsbolle, ha i litt om gangen av eggehvitenog kna sammen med en sleiv eller bruk rene hender, selv foretrekker jeg det siste, da går det fortere
Oppskrift. Det å bake med lakris er i vinden som aldri før, og man kan lage sin egen lakrismarsipan med lakrispulver, men jeg har valgt å bruke Odense sin ferdiglagede
Jeg har fått flere henvendelser om jeg vil dele oppskriften jeg bruker når jeg lager hjemmelaget marsipan, og det er klart jeg vil ♥ Oppskriften har jeg funnet HER, og jeg synes den er helt super