– Dypp lakrismarsipan-kulene i bollen med hvit sjokolade, jeg synes det er greit å bruke to gafler siden det da er enklere å få så mye av sjokoladen som mulig til å renne av, før jeg løfter kulene bort på et brett med bakepapir på
Digg mørk sjokolade med marsipan. Kjøl essensen ned,rør det ut med dobbel mengde marsipan(jeg brukte danske odense da den smaker best og har mest mandler i seg)
Brownies er en vinner, og her får du en variant med hvit sjokolade og marsipan. Dryss over revet marsipan, den kan klumpe seg litt sammen, prøv å fordel den utover
Konfekten har herlige lag av marsipan, nugat, bringebærgele og er dekket med sjokolade. marsipan. I dag skal jeg friste dere med hjemmelaget troika sjokolade
Du kan selvfølgelig også lage litt mer variasjon ved å for eksempel tilsette konditorfarge, dyppe marsipan i smeltet mørk sjokolade eller drysse over hakkede nøtter
Marsipankulene dyppes i sjokoladen og settes til å stivne på bakepapir. Mørk sjokolade (til dypping). For denne hobbybakeren er påske lik marsipan, og ikke minst kolibriegg