Marsipankake fyll oppskrifter

Marsipankake med vaniljekrem, frukt og bær

Marsipankake med vaniljekrem, frukt og bær

Jeg valgte å fylle kaken med jordbær, druer og plomme. Fikk spørsmål fra en kollega om jeg kunne bake til bryllupsfesten hans denne helgen, og det var allerede såpass mange andre som skulle bake, at alternativet som stod igjen var marsipankake
Marsipankake

Marsipankake

Fyll. Deilig marsipankake, helt uten gluten og melk. Resten av kremen blandes med bringebærsyltetøy, jordbærsyltetøy eller avrent, knust ananas, og fylles inni kaken

Sjokolade Marsipankake

Så lager jeg sjokoladefrosting som fyll og har i litt knuste peanøtter og sjokoladebiter for ekstra god smak
Åpen marsipankake

Åpen marsipankake

Jeg baker som regel sukkerbrødet dagen før jeg skal fylle kaka, men du kan også lage det i god tid og putte det i frysern så lenge
Marsipankake

Marsipankake

Fyll. Lagte marsipankake for første gang tidligere i år. Del i to eller tre bunner og fyll og pynt etter ønske
Marsipankake

Marsipankake

Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på md litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake
Marsipankake

Marsipankake

Fyll. Her ble det marsipankake i en fei. Med ferdig kakepynt liggende, er det jo bare kjevlingen som tar tid med en sånn kake
Marsipankake med multer ✿

Marsipankake med multer ✿

Kakefyll. Han er veldig glad i multer, så jeg prøver meg på en marsipankake med multer. Fyll kaken med vaniljekrem og syltetøy
Marsipankake til 15-åringen

Marsipankake til 15-åringen

Fyll og pynt. Mellom de to første lagene fylles jordbærsorbet av fryste jorbær og litt stivpisket krem

Julepyntet marsipankake

Fyll. Vend bringebærene forsiktig inn i kremen til fyllet. Sukkerbrødbunn. 1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis
Verdens beste / Kvæfjorkake

Verdens beste / Kvæfjorkake

I kåringen deltok også marsipankake, gulrotkake, kransekake og sjokoladekake. Fyll. La kaka få stå å avkjøle seg før du har på fyll
Bursdagskake til Mosse

Bursdagskake til Mosse

Til denne kaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak

Bobil med vaniljekrem!

Alle lagene med fyll brer seg fint utover hele fatet, og jeg innser at det bare er å skrape sammen alt i en pose