Middag er et viktig måltid for meg og jeg tar meg så og si alltid tid til å lage alt frabunnenav. Et par ganger har jeg derfor endt opp med disse nudlene fra King Soba
Oppskriften er hentet framatprat så all kred til de. Stek de til de har fått en fin stekeskorpe på hver side (et par minutter) og lag brun saus eventuelt tomatsaus som du etterpå kan legge de i
Jeg tar også oppi en rødvinsklunk i tomatsausen og litt rosmarin, kjempegodt. -) #blåbærpai #sukkerfri #speltmel #utensukker #blåbær #lindastuhaug #fiberrik #sunnere #matblogg #sukkerfrikake #blåbærpaioppskrift #fiberfin #sukrin
Og matfrabunnenav. De er alltid litt skeptiske til “nye” ting, men å gå fra posesuppen med makaroni til nydelig hjemmelaget tomatsaus med ekte råvarer ble virkelig en slager
mat. Jeg har sittet "vakt" utenfor klasserommet til Prinsessa store deler av skoledagen idag, det blir slik de første skoledagene, snart skal lærerne få opplæring i føling og diabetes så da kan jeg slappe mer av
Ha på tomatsaus og ost (gjerne mozzarella), og deretter ønsket topping - rekkefølgen er viktig. Bruk en liten plastikkpose smurt med olivenolje på hånden, og klem deigen utover- da slipper du at du blir så klissete på hendene når du klemmer pizzabunnen utover
Når deigen er ferdig hevet og lagt ut, så tar man ferdigkjøpt tomatsaus og sprer ut på bunnen. Vil man ha hjemmelaget, så har jeg flere eksempler på tomatsaus for andre pizzaer