Gir sukkerfri, glutenfri, proteinrike pannekaker med mindre karbohydrater. ♦ Ingredienser man trenger for å lage sunt søtt - her er en oversikt over det eg har i skap og skuffer med mine anbefalinger
Å spise proteiner etter trening er med på å stimulere proteinsyntesen, altså prosessen hvor kroppen bygger sine egne proteiner, og å reparere skadet muskelvev
Her får du vitaminer og mineraler i mengder, med fiber, proteiner og karbohydrater på kjøpet. Jeg hadde helt flatt batteri idag etter en lang Mandag, så da passet det så godt med ekstra sunn og næringsrik mat
Følger du ingen spesiell diett kan du forsøke deg på noe proteinrikt og karbohydratermed lav GI. Nå kommer det jo litt an på om det er styrketrening eller en lang utholdenhetstrening du skal drive med og i tillegg er det jo mange som følger en lavkarbodiett og da passer jo karbohydratene dårlig inn
Kva som er best, kva eg anbefaler, forskjeller, om man kan bytte med andre varianter, om det er sunt, kvifor eg ikkje bruker andre typer søtninger - spørsmålene er utrulig mange
Et fullgodt, og proteinrikt måltid med andre ord. Det er jaggu ikke ofte jeg har dårlig matlyst, men etter mange dager med rundt 30 varmegrader begynner jeg å kjenne på at det er lite av den vanlige maten jeg spiser som frister. 34,6 gram karbohydrater og. Bland 30 gram sjokoladeprotein (jeg bruker varcil R2 Belgian chocolate fra nanox) med 1 dl melk ( jeg bruker laktosefri lettmelk). Ha det i blenderen sammen med den frosne bananen 100 gram magerkesam og 100 gram cottage cheese
Også dropper man kanskje en del på karbohydratene, kanskje litt av fettet, får i seg for lite energi, ender med cravings og klarer ikke holde seg til denne dietten du har satt opp til deg selv, kræsjer i mat og godteriskåla, får dårlig samvittighet, spiser ENDA mindre neste uke, resultatene uteblir og den dårlige runddansen du skulle unngå er i gang igjen … Er det noen som kjenner seg igjen
Variert, god og spennende mat, ikke sant. Dersom du bruker litt fløte, kokosmelk, ost og smør i måltidene dine er dette helt supert, men det er ikke ensbetydende med at det er et lavkarbokosthold dersom du i tillegg har andre ingredienser ved siden av som inneholder mye stivelse, karbohydrater og sukker
Men mens frukt har et naturlig innhold av fruktsukker og i tillegg bidrar med fiber, vitaminer og mineraler, så er mesteparten av sukkeret i sjokoladen tilsatt sukker i tillegg til at det bidrar med «raske karbohydrater og usunt fett» og litemed viktige næringsstoffer
Altså, bare for å presisere, jeg har jo fortsatt bare masse digg mat som jeg kan mikse og trikse med slik som jeg vil, inkludert frukt, bær og ubegrenset med grønnsaker, så det er ikke slik at jeg lever på torsk og brokkoli liksom
Størstedelen av hovedmåltidene dine vil bestå av karbohydratholdig mat, men av den sorten som gir liten blodsukkerstigning, lite kalorier og metter mye
Det er rart med det, men den maten vi har tilgang til er som oftest den vi spiser. Fett, karbohydrater, gluten, lakstose, kjøtt, stekt mat, rå mat, osv, osv
Eg vil fortsatt spise det eg kaller lavkarbo fordi eg holder meg vekke fra de største karbohydratbombene som ferdigmat, potetgull, brød med mye hvetemel og matmed mye sukker
) Brød generelt spiser jeg veldig lite av (med unntak av et par havre/speltlomper). Før var jeg veldig nazi på trening rett fra jobb for å få det til å passe med kostholdet