Til 5 store cupcakes eller 12 små50 g smør150 g sukker1 egg fra frittgående høner (lært av JamieOliver)1 ts økologisk vaniljeekstrakt1,25 dl melk- og fløteblanding150 g mel2 ts bakepulver2 ss god kakaoKremosttopping50 g smør100 g melis150 g kremost1/2 ts vaniljeekstrakt(1 økologisk sitron revet skall og saften)Forvarm ovnen til 180 grader. JamieOliver bruker 1/2 ts natron, 1 1/2 ts hvitvinseddik og 1,25 dl surmelk i stedet for bakepulver og melkeblanding
Oppskriften er en justert oppskrift av en jeg har funnet hos JamieOliver. Denne lager vi masse av, for å ha stående til når det skal være raskt og sunt om morgenen
Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen. Leste meg til når man pakker kjøttet inn i plast/Gladpack, så får ikke kjøttet høyere temperatur enn det ovnen står på, ifølge den britiske kokken - JamieOliver, tviler ikke på at det er riktig
Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra JamieOliver, osv
Originaloppskriften fant jeg hos matmogulenJamieOliver. Legg rødløk, hvitløksfedd, også de med skall, hele tomater og chili på et stekebrett under grillen i ovnen
Jeg husker jeg var veldig fascinert da jeg så JamieOliver gjøre dette for mange år siden. Jeg spiser stadig yoghurt naturell med hjemmelaget granola til frokost
Kanonmat dette. Denne retten er inspirert av noe jeg så på et av programmene til JamieOliver en gang. april 2016 by EinarNilsen in Endelig helg, Kjapp mat, Sunn mat
Den beste maten jeg har smakt er laget av mødre og ikke av kokker. JamieOliver sa det best. . Derfor feirer vi alle mødre og lager mors kjøttkaker til middag
Denne grøten er poppis på matbloggernes sider, og baserer seg enkelt og greit på at man blander grøten kvelden før og setter den i kjøleslapet over natten