I år setter vi fokus på flere viktige og dagsaktuelle temaer, som blant annet giftstoffer i maten, økologiske matvarer, økologisk jordbruk og matlaging med naturlige matvarer
Men vært en koselig helg med shopping, god mat og godt selskap. Vi dro på en pub etter å ha spist, for å ta en øl og der var det helt tilfeldigvis noen bekjente så det var hyggelig å slå av en prat før vi 3 vandret bort til en stappet rådhusplassen for å se på konserter i 3 timer
Da jeg var i Norge nettopp var jeg på seminar på Atlantis, og naturlig nok ble der prat om sunn mat. Endelig en sunn frokost som begge krapylene også liker
Nå er helgen på vei og da er det på tidet med litt digg kosemat som denne ratatouille-lasagnen. Anyways, nok prat, her er oppskriften til ratatouille-lasagne
Bokhvete er naturlig glutenfri og veldig kjekk å lage mat av, synes jeg. Jeg har fristet mange av mine følgere på instagram med bilder og prat om denne nydelige eple- og blåbærkaken laget på en base av spontangjæret bokhvete
for eksempel risotto – en risrett, som kan varieres i det uendelig…Og med fennikel, sjalottløk, Noilly Prat og dill, samt safran, eller gurkemeie, blir dette en smak som sitter lenge i munnen…Og fulgt av en iskald Chablis, som frisker opp munnen,,,ja, da kan vi ikke klage, bare sukker av henførelse…Dette er kjærestemat
Nå er det bare to dager igjen, eller det blir for min del en og en halv dag igjen, for hvis jeg ikke skal gå på en skikkelig smell på festen på lørdag tror jeg nok det er bra at jeg får i meg litt mer mat på fredagen, så da har jeg bestemt meg for taco
For deg som liker å utfordres, og som synes det å lage mat handler like mye om å begi seg ut på en reise, ilagt detektivjakt etter de helt spesielle råvarene