Den har passet utmerketsomdessert på varme sensommerkvelder. Er det kirsebærsesong, er det bare å ta for seg før fuglene begynner å frotse, og denne uka har vi kost oss med kald, krydret kirsebærsuppe
Enzymene og de godebakterienesom dannes ved fermentering gjør underverker for fordøyelsen og da i særdeleshet når vi spiser tungt førdøyelige matvarersom kjøtt, fisk, melkeprodukter og bønner
Godsomstrøsukker. Perfekt til kaldedrikker, glasurer, snacks, kaker og lignande som ikkje trenger steiking, og andre oppskrifterder man trenger eit søtningsmiddel somløyser seg opp uten å danne krystaller
Du kan stue den, lage butterdeigredereller gjøre somher og fylle en pai. Vi har en frodig krans i utkanten av komposthaugen, så det var enkelt å høste de saftige toppskuddene og bruke dem som paifyll
Derforpasser sukrinmelis godt til kaker og dessertersom ikkje trenger steiking, som søtning i glasur, smørkrem, kaldedrikker, smoothier, rørte bær, i yoghurtblandinger, som dekorasjon/pynt på kaker
På dagersom denne har alle mye å gjøre (selv om de har hatt et år på seg til å forberede dagen imorgen), og da kan det være greit å ha noen ingredienser stående slik at man kjapt å enkelt kan mekke sammen noe spiselig i en fart
Topp småforkjøla-tips fikk jeg også på jobb i går, en vakker kollega fortalte meg at gurkemeie funker mot det meste, og godtroendesom jeg er rørte jeg ut en god spiseskje av dette gule merkeligekrydderet i et glass kaldt vann og prøvde å drikke, og FYSJ OG FY, det er det verste jeg har smakt
Enzymene og de godebakterienesom dannes ved fermentering gjør underverker for fordøyelsen og da i særdeleshet når vi spiser tungt førdøyelige matvarersom kjøtt, fisk, melkeprodukter og bønner
Ferdigpreparert og ferdigkrydretmatersom regel dobbelt så dyrt som om du fikser det selv. Ofte er det faktisk velkjente produsentersom lar de store kjedene putte sine egne varemerker på et produkt