5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter. Denne pølsepannen er helt nydelig som både store og små kan nyte i sammen
Smiiil. Det er fredag, straks helg og jeg har sukkerfri Smil sjokolade til dere. Smelt sukkerfri sjokolade i mikro - pass på så det ikke blir for varmt, ta den heller ut flere ganger og rør rundt
Nå kan du bla litt i den nyeste boka mi her . Elt alt sammen (jeg brukte en kjøkkenmaskin) i 10-15 min til den slipper kantene, legg i en bolle med plastfolie over og hev i 1 time. Skjær opp i passende stykker og legg på et bakepapir i en langpanne, hev i ytterligere 40 min. Pensle de med et vispet egg, og stek i ovnen på 200 grader i ca 15 min
De første jeg lagde for en del år siden ble så populære at de fikk sin plass i den første boka mi, og ikke minst ble laget sammen med Wenche på God Morgen Norge i sin tid
Min lettvinte metode er med bacon, kanskje til og med ferdig kutta i terning, som eg fresar i gryta, før eg heller på buljong og lapskausgrønsaker, og lar det koke i tjue minutt
Oppskrifta står forøvrig i kokebokami Furkunnjmat, Bare God Mat. Kanskje får man et litt annet forhold til hjemmelaga bakst og mat generelt når man jobber med dette mer eller mindre hele året
Jeg lagde glutenfri tortilla her om dagen, fant oppskriften i kokebokami. Rør gjæren ut i vannet, ha i fiberhusken og la det svelle 5-10 minutter. Kna deigen godt sammen og la den hvile 30 minutter. Stekes på tørr stekepanne, medium varme 1-2 minutter på hver side
Retten minner litt om risotto, så hvis du liker det, da kommer du i hvert fall til å like dette. Jeg har fått bestemme alle middagene for hele uka, og har lagt opp en skikkelig plan