Matforfire blogg no oppskrifter

Blomkålsuppe med bacon

Blomkålsuppe med bacon

Blogg. Lag lag jevning av en god klatt smør som du blander noen spiseskeier hvetemel i, spe på med melk og kok til den blir en tykk saus
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Blogg. Smaken av kokosmakroner er kanskje en av de mest nostalgiske for meg. Blogg. 21 i Blogg. 21 i Blogg. Kokosmakroner
Syrlig ostekake

Syrlig ostekake

Blogg. Blogg. 41 i Blogg. 41 i Blogg. Syrlig ostekake. 20. 07. 2015 kl. 09. 41 i. Ingen kommentarer. Ostekake har blitt min signaturkake, og det er den jeg blir bedt om å bake når det er festligheter i familien
Pastasalat

Pastasalat

Pastasalat. 27. 02. 2015 kl. 17. 22 i. Lunsj. 2 kommentarer. Pastasalat er enkel og grei lunsj eller som kosemat. Den er svært lett å variere, for eksempel ved å benytte andre grønnsaker, annet kjøtt eller hive egg oppi
Pølsegrateng

Pølsegrateng

Blogg. Noen ganger er det helt innafor å julse med middagen. Blogg. 53 i Blogg. 53 i Blogg. Pølsegrateng. 24. 02. 2015 kl
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Del druene i to, men spar noen til pynt. Ha i det andre, og pynt med noen druer og valnøtter. Waldorfsalat
Scones

Scones

no. Stek scones midt i ovnen til de er godt hevet og gjennomstek- ca 12-14 minutter. Scones. 18. 06. 2015 kl. 11
Lunsjkaker

Lunsjkaker

Blogg. Jeg komme dog nok til å hive i løk (gul eller purre) neste gang, samt krydre mer da de manglet litt sting
Grove rundstykker

Grove rundstykker

Jeg er svært glad i grove rundstykker, og disse som er delvis basert på en oppskrift fra God morgen Norge, lager jeg en hel haug av og har i frysen
Nacho

Nacho

Blogg. Jeg elsker (fornorsket) mexikansk mat, og har alltid truet med at det i bryllupet mitt vil bli servert taco
Risboller

Risboller

Blogg. Blogg. 54 i Blogg. 54 i Blogg. Risboller. 01. 12. 2015 kl. 19. 54 i. Én kommentar. Vi lager ikke nødvendigvis syv slag til jul her i huset, men litt baking blir det likevel i desember
Jukse-aioli

Jukse-aioli

Blogg. Blogg. 18 i Blogg. 18 i Blogg. Jukse-aioli. 18. 02. 2015 kl. 09. 18 i. Ingen kommentarer. Her i huset elsker vi hvitløksdressing, og selv om aioli er nydelig, tar det tid og egenskaper å lage den
Pinnebrød

Pinnebrød

Blogg. Spikk pinner som du trer pølse på, og snurr en tynn strimle med pinnebrød rundt- blir det for mye brød blir det ikke gjennomstekt
Havregrynsgrøt

Havregrynsgrøt

La koke på svak varme i noen minutter til den tykner. Havregrynsgrøt. 01. 06. 2015 kl. 11. 05 i. Frokost. 6 kommentarer
Gulerotsuppe med bacon

Gulerotsuppe med bacon

En kombinasjon av Adams matkasse som ikke har blitt brukt opp, og min stadige overbevisning om at vi nok ikke har gulerøtter