1. Lag ketchup. Flå tomatene først - skjær et kryss i toppen av tomatene og skjær ut stilken. Legg i kokene vann til skinnet slipper, omtrent 30 sekunder
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
Oppskriften er fraHellstrøms kjøkken på Tv3 Nakkekoteletter. 1/2 kg tomater, friske eller fra boks. Her har du en nydelig oppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus, som vil gi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Ordet gravlaks kommer fra ordene grave/grav og laks, det vil si laks gravet ned i jorda. Jeg har vært så heldig og fått en smaksprøve på Hellstrøm Aquavit av vinimportøren