Berre innom med to enkle lunsj / middagstips idag. Men det er greit med iltt andre varianter innimellom også, som stekt kyllinglår med frisk salat & fetaost ~ fiskekaker med frisk salat & kvitløksdressing ~ omelett med grønnsaker
Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Eg bruker faktisk bare å koke ein sånn pose til meg og Øyvind, vi prøver å kutte litt ned på karbohydrater og spise meir av kjøtt/fisk og grønnsaker
Jeg fant den på matprat. Tataki er en japansk måte å tilberede fisk eller kjøtt på, hvor du freser kjøttet i glovarm panne med litt olje noen få sekunder på hver side, kun for å få en minimal stekeskorpe
Etter et par dager med så mye matprat og planlegging er det jo tusen tanker i hodet. Menyer med både lokalt kjøtt og lokal fisk må settes sammen, og klippfisk er for meg en lokal råvare selv om jeg bor i den eneste kommunen i Møre og Romsdal uten tilknytning til fjorden
Sommeren er over og jeg vil avslutte med litt matprat fra Roma. Dersom noen ville ønske reisetips med små barn i høy varme kan vi gledelig stille med dette, men nå holder jeg meg til maten
matprat. Så lenge du har et variert kosthold som inkluderer fisk, hvitt kjøtt og gjerne også kjøttfrie alternativer, skal det noe til å overdrive kjøttinntaket