PS oppskriften er hentet fra Matprat. no. - stek svinefiletene i en varm panne. - 1 ts olivenolje. - 1-2 svinefileter pr hode. Tilsett 1 ts olivenolje og vannet mens processoren går. - ha 1/2 av puréen oppi en plastpose, og legg svinefileten oppi til marinering så lenge som mulig
PS oppskriften er hentet fra Matprat. no. - stek svinefiletene i en varm panne. - 1 chili- 1 ss revet ingefær- 2 fedd hvitløk- 1 neve frisk koriander- 1 ts olivenolje- 1 lime- 3 ss vann- 5 ss peanøttsmør- salt og pepperMango- og rødløksalat. - 2 stk mango- 1 stk rødløk- 1/2 potte frisk koriander- 2 ss revet ingefær- 1-2 svinefileter pr hode- risFremgangsmåte. Tilsett 1 ts olivenolje og vannet mens processoren går. - ha 1/2 av puréen oppi en plastpose, og legg svinefileten oppi til marinering så lenge som mulig. 1 ts olivenolje. 1-2 svinefilet. 1/2 av puréen oppi en plastpose, og legg svinefileten oppi til marinering så lenge som mulig
Server svinefilet i skiver, på ei seng av linser og pastinakkpurè. 1/2 svinefilet ca 200 gram. Linser1 pakke ferdigkokte grønne linser (det er nok til 2)1 ss kaperslitt smør eller olje1 ts rødvinseddikVarm olje i ei panne. Duxelles1 litt stor sjampinjong1 sjalottløk2 skiver baconolje til steking. 1/2 svinefilet
Svinefilet svøpt i spekeskinkeSpanske kjøttboller i tomat/paprikasausChorizo og paprikaChillimarinerte scampiOvnsbakte amadinepoteterBacondadlerTomatsalatAvokado og mangosalatGrønn salatPestoFoccaciaHer kommer noen av oppskriftene
Grill biffene på middels varme til de er gjennomstekt, ca 8 min. Ingredienser400 g indrefilet av svin 4 skive bacon ½ stk grønn chili 1 stk sjalottløk ½ stk rød paprika 1 ss olje til pensling Slik gjør du