Matprat.no sursild oppskrifter

Hjemmelaget Sursild.

Hjemmelaget Sursild.

La sursilden stå i minst 2 døgn før servering. God gammeldags favoritt. Oppskrift. 5-6 Spekesildfileter ( ca
Sursild

Sursild

Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe. Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken
Sursild

Sursild

Framgangsmåte. Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å. Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid
Sursild og tomatsild.

Sursild og tomatsild.

Sursild. Det ble sursild og tomatsild. Sursild. 2 ts sursildkrydder. 2 ts sursildkrydder. Tomatsild. Da har jeg laget det siste jeg skal forberede nå før jul
Sursild med havtorn

Sursild med havtorn

Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til

Fred’s sursild

For matglade seniorer i «Moss og Omegn Jeger og Fiskerforening» blir ikke klubbmøtene helt det samme uten pioner Fred Iversen sin hjemmelagde sursild
Oppskrift på Sursild

Oppskrift på Sursild

Sursilda jeg laget for ei stund siden gikk jammen fort ned. Utrolig godt er det i alle fall=) Blir ikke jul uten sursild
Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Lag dine egne krydderblandinger..

Lag dine egne krydderblandinger..

Dette er godt å bruke når du skal sylte div, syltet løk, pickles, sylta agurk, sylta paprika, sursild osv osv
Sild som Pålegg

Sild som Pålegg

SURSILD. Sild er sunt og godt pålegg, som hører jula til. Oppskrift på Tomatsilda vår finner du her.  Den lages av kryddersild i stor porsjon ettersom det er blitt en tradisjon at flere av våre venner får et glass tomatsild i julegave
Lavkarbo, gjær- og kornfritt surdeigsbrød

Lavkarbo, gjær- og kornfritt surdeigsbrød

Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
På tide med julesilden.

På tide med julesilden.

La oss begynne med den klassiske norske sursilden. Sursild. Hell laken fra sursilden i en bolle og bland i akevitt, einerbær, pepper og dill
Sildesalat – og den er god!

Sildesalat – og den er god!

2 Carlos kryddersildfilet i småbiter (eller annen sursild). 2 Carlos kryddersildfilet i småbiter (eller annen sursild)
NEDLAGT SILD MED BALSAMICO OG RØDBETER -

NEDLAGT SILD MED BALSAMICO OG RØDBETER -

Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. 2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø). 2 ts sursildkrydder ( pepperkorn, nellik, sennepsfrø)