Medister farse oppskrifter

Et sommer maraton

Et sommer maraton

Dette skyldes i stor grad min manglende evne til å skille mellom medisterdeig og kjøttfarse. Resultatet ble medister pølser med karve og improviserte Italisensk inspirerte pølser med rødvin
Farse fylte paprikaer

Farse fylte paprikaer

4 røde paprika1/2 kg medisterfarse1 løk hakkes2 sjalott løk, hakkes1 boks sopp1/3 dl fløtesalt/pepper1 ss Natvig grillkrydder4 ss tomatpure1 Knorr kyllingfondOsteskiver til toppenDel paprikaene i to og fjern frøene, bland sammen farse, krydderne, sopp, litt av væsken fra soppen og 1/2 dl fløte og hakket løk, sopp samt tomatpure, rør godt sammen. Sett midt i ovnen på 220 grader, under stekingen slå over fløteblandingen flere ganger, stekes til farsen har fastnet, server loff el surdeigsbrød til og gjerne en grønn salat

Medisterkaker i brun saus

Med ferdig medisterfarse, så er veien kort til en god middag. Ha farsen i en bolle, og tilsett salt og pepper

Kyllingbryst-rulader med salvie

Bank brystene, før du fyller dem med en farse av kyllinglever, grov medister, parmesan og egg. Fordel farsen på de bankede kyllingbrystene og rull dem sammen