De skal bare grov hakkes - ikke kjøres til mel. Tenker du at dette blir litt mye har jeg oppskriften på et tradisjonelt langpannebrød HER Hvis du vil lagre dette innlegget direkte på mobilen din kan du bruke gratis appen bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
. På fredag hadde vi familiemiddag med hele gjengen samlet. Det innebærer myyye god mat. Og av erfaring vet jeg at på dessertbordet står det mye godsaker som jeg ikke tåler
Mmmmm - en vegetarutgave av bakte egg, med hot tomatsaus og himmelske brød ble resultatet ♥. Cloud Bread er lavkarbo 'brød' uten mel og proppfulle av proteiner
Egget ruller du først i melet, så former du en passelig «ball» med hendene (husk kaldt vann på hendene), trykker en fordypning på midten, leggeregget i og former så kjøttfarsen forsiktig rundt egget
De er laget av peanøttsmør og kokos mel. Disse lekre, små eggene er kjappe og enkle å lage. Kokosmel er tørket fruktkjøtt fra kokosnøtter som er avfettet og malt til mel
Første gang jeg satte tennene i et av polarbrødene, tenkte jeg at det var seigt, omelettaktig og lite godt, men etter noen tygg og med riktig pålegg ble de raskt en favoritt
- Tilsett gjær, olje, mel, sukrin gold og kardemomme. - Legg bollene på et stekebrett, dekk de og la de heve i ca 40 minutter - Pensle bollene med egg (må ikke gjøre dette, men det gir en fin gylden farge på bollene) - Stekes på 225 grader på miderste rille i ca 10-12 minutter