Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt. Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet
Så egg, vaniljesukker, bakepulver og littmelk. Jeg har tidligere laget eplekake, med stort hell. I går var det korøvelse, og min tur til å ha med «noe å bitei»
– Ha smøret og vanilje-ekstraktenimelken og bland sammen. I dag fikk jeg utrolig lyst på en skikkeligsaftig og smakfull tradisjonelleplekake, så jeg lagde like gjerne en oppskrift på kjøkkenet
Tilsettmelken. Skrell eplene og fjern kjernehuset og del dem i tynne båter. Ha eplebåtene i en plastpose og tilsett sukker og kanel, rist godt slik at sukker og kanel blir godt fordelt på eplebåtene
Ha i eggeplommene og deretter mel, bakepulver og melk. Tradisjonell, enkel og god eplekake ღ. Denne blir ganske så luftig da jeg blander innstivpisketeggehvitetil slutt og den inneholder
Smelt smøret og tilsettmelken. I dag bakte mamma en veldig god eplekake. Hei. Eplekake. Det er en grunnoppskrift, så hvis du ikkevil lage eplekake kan du f,eks ha bakekakao i røren istedenfor epler så får du sjokoladekake
Tilsett deretter mel + bakepulver og melkvekselvis. Eplekaken er veldigsafig og holder seg lenge. Denne kaken har mamma bakt siden jeg var liten, og den smaker alltidlike godt
Denne gangen hadde vi lyst på eplekake. I helgene lager jeg gjerne en kake. BESTEMORS EPLEKAKE. Dette var en lett kake å lage og utrolig lett å spiseVispiste et stykke varm eplekake med Yoghurtis og den var kjempegod
Eplekake er det så utrolig mange varianter av og oppskrifta jeg bruka her fant jeg på melk. Epler som har sett sine beste dager i fruktfatet ble ble skrella og kutta og eplekakerøre rørt sammen i en fei
Bland mel og bakepulver og tilsett det vekselvis med melkenismørblandingen. Med høstens gode norske epler er det ren magi å lage eplekake, med slike råvarer blir eplekaen saftig og får en egen sødme og friskhet