kokosmelk. Ha kokosmelken i en bolle. Er den hard, spe på med litt bløt/flytende kokosmelk og rør inn / visp lett for å gjøre den mykere, men pass på at den ikke blir for tynn, rør ut alle klumper
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
I dag har jeg vært effektiv på kjøkkenet, har laget både sitronfromasj, knekkebrød og så prøvde jeg meg på denne nye oppskriften på sjokoladekjeks, kjempegode ble de
Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Ha rå cashewnøtter, egg, melk, vanilje ekstrakt, honning og kokosolje i en blender. Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat