400 g kremost (feks Philadelphia), romtemperert. ** For en litt søtere kake kan du velge melkesjokolade, eller du kan velge en sjokolade med 70 % kakao for mindre sødme. 400 g kremost (feks Philadelphia), romtemperert
Smelt sjokolade av eget ønske (her brukte jeg melkesjokolade), stikk tannstikkere, grillpinner eller cake-pops pinner i brownies kulene, og dypp de i den smeltede sjokoladen
Jeg har brukt smeltet sukkerfri melkesjokolade og vanlig kakestrø som pynt. Som glasur har man flere muligheter, som for eksempel kokoskrem, philadelphia sjokolade, kesam/yoghurt med kakao og søtning, eller smeltet sukkerfri sjokolade
Smelt melkesjokoladen (ca. Rør inn philadelphia osten, sukrinmelis, vaniljedråpene og vaniljepulveret. Smelt igjen resten av melkesjokoladen i en liten bolle over vannbad
philadelphiamelkesjokolade. I dag hadde jeg lyst på en såkalt oppkarbing. jeg liker egentlig ikke å kalle det for det, for da høres det ut som om jeg aldri spiser det ellers