Lyst på noe digg til middag. Denne oppskriften er virkelig supergod. Stek kjøttdeigen, når den er gjennomstekt har du gulrøtter, løk og tomater i en stor gryte
deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. 45 min (og ja, kjøttdeigen blir helt gjennombakt). 4-500 g kjøttdeig. LinkedInTumblrFacebookGoogleE-post 4-500 g kjøttdeig
Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gilde har kommet med nå
Og for en mektigere variant kan mengden kjøttdeig dobles. 200 g kjøttdeig. Bland ris, løk- og krydderblanding, kjøttdeig, 1/2 ts salt og litt pepper godt sammen. For en mektigere variant, doble mengden kjøttdeig til 400 g og reduser mengden ris til ca. 200 g kjøttdeig
Stek kjøttdeig, fin hakket løk, paprika i terninger, presset hvitløk og aubergin (det som ble fjernet da gropen i auberginen ble laget) skjært i terninger til det er gjennomstekt
Det gir mer enn nok kjøttdeig i en middag til Øystein, Storm, Sophia og meg. Stek de ferdige karbonadene, og server dem som hjemmelagde burgere eller ha dem til «potetmiddag»