Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med grovhakket purreløk, ketchup og krydder. Her får dere dagens raske middagstips, laget på 5 minutter. Karbonadedeig og grønnkål 2016-09-15 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 pose grønnkål (ferdig oppkuttet) 1/2 purreløk 600 g karbonadedeig 2 ss ketchup u/sukker 2 ts spisskummen, 1 ts oregano, salt og pepper en neve revet gulost. Fastfood på sitt beste 1 pose grønnkål (ferdig oppkuttet) 1/2 purreløk 600 g karbonadedeig 2 ss ketchup u/sukker 2 ts spisskummen, 1 ts oregano, salt og pepper en neve revet gulost
Dere ble så glad for oppskrift forrige uke, så her kommer et nytt sunt og godt middagstips. Stek karbonadedeig sammen med krydder og tilsett til slutt en hakket paprika
Jeg hadde glemt de litt bort, helt til jeg så en Facebook link om Pizzasnurrer av @LindaStuhaug (anbefaler å følge henne på Instagram, masse flotte middagstips)