For et par helger siden ba vi et vennepar på middag en fredagskveld, og for å unngå fredagstaco, hjemmelaget pizza eller noe av det vi ellers velger på fredager, bestemte vi oss for å prøve noe som de kanskje ikke hadde vært med på før
Her finner du middagstips fra ICA. Snitt vårløk og tilsett sammen medscampi. Smak til med salt. Hell vannet av pastaen, vend inn korianderpureen og server med stekt scampi
Bytt gjerne scampimed kyllingfilêt, svinestrimler, reker eller krepsehaler. maisennajevning♦ Litt olje, eg brukte cocosaKrydderene får du tak i på dagligvarebutikk, samme med red curry paste (glass)
Laks, ørret, scampi, torsk og anna kvit fisk i spennande smakskombinasjoner og forskjellig tilbehør. Rart med det, men det eg spiser oftest og aller mest, havner sjeldnere på bloggen
Her finner du middagstips fra ICA. Gjør klar et stekebrett med bakepapir. Pensle med olivenolje. Imens steker du rekene lett i olje og krydre med salt, pepper og sitronsaft
I dag blir det et middagstips. Mos dette med en stapper ( eller gaffel eller mixer om du ikke har stapper) Jeg legger potetmosen i bunn av en smurt form
Scampi marinert i sitron-olivenolje frisk crispy salat paprika agurk cerrytomater basilikum pinjekjerner vårløk Jeg spiste dette med en yoghurtdressing med mynte, dill, lime og litt chilli