Kakebunnen ble verken brownie eller sjokoladekake, men bare merkelig i både smak og konsistens. Jeg lagde først browniesen, og her kan man gjerne lage dobbel oppskrift, så blir det et litt bedre forhold mellom brownie- og cookie dough-mengde
Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Fredag skal jeg ha med kake på jobben, og da tenkte jeg å lage disse kulene for å toppe en sjokoladekake med, men da skal jeg blande alt sammen med sjokoladen før jeg lager kuler
Cake-pops ble laget av sjokoladekakerestene (Det jeg kuttet bort fra bilkaka) og moset sammen med bringebærkrem restene med en gaffel, rullet til små teskje størrelses baller, frosset med tykke sugerør inni (jeg klipper vanlige sugerør litt kortere), og deretter dyppet en gang i frossen tilstand i smeltet varm/lunken hvit kokesjokolade fra Freia (den blir fort litt tykk, og er derfor litt vanskelig å få til å få veldig jevn
Det var spesielt hyggelig å få så gode tilbakemeldinger på tekstur og smak, for det var noe jeg hadde jobbet veldig mye med og øvd meg på hjemme og også fordi oppskriftene jeg lagde var mine egne
Totalt mislykka. Her er det då brukt sjokoladekake, oppskrift finn du HER, delt i 3 lag, dekte bunnane med bringebærsylte frå Nora som du finn i frysedisken