Fersk mozerella og revet mozerella. Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
Topp med revet parmesan for en ekstra piff eller mozerella hvis dere liker det bedre. Jeg bare elsker tomatbasert mat og i år har det tatt helt av med gryter og supper laget på tomater
Save Recipe Print Du trenger 1 kyllingfilet pr person 4-5 små poteter pr person aspargestopper 2 - 2,5 Ridderheims parmaskinke skiver pr kyllingfilet Fersk mozerella og revet mozerella 1 fedd hvitløk Litt ruccola salat olje, salt og pepper
)Bruker gjerne forskjellige oster som mozerella, cheddar, cottage cheese og norwegia. Da jeg spurte familien i går hva de ønsket til middag på lørdag, svarte Segon ganske høyt LASANGE og ikke sånn tulle greie med fisk og sånt
Bryt biter av buffalo mozerella over deigen (omtrent 1/3), ha confit tomater (ikke vær grådig på tomatene). Bryt biter av buffalo mozerella over deigen (omtrent 1/3), ha confit tomater (ikke vær grådig på tomatene)
Mozerella eller burratta legger på i skiver eller biter. Peppesdeigen er veldig god) 1 boks Mutti tomater Salt og pepperocini eller pepper 3 dl revet pizzaost 1 fersk Mozerella eller Burratta (en variant av Mozerella som er veldig god) 4 artiskokkhjerter, hermetiske eller i olje 1/2 rød løk i tynne skiver Parmaskinke Oregano Kjevle ut pizzabunnen slik at den dekker en hel stekeplate
Hakk opp mozerella og rasp litt cheddar og ha i sausen. 1 kule mozerella. 1 kule mozerella. Fiskepai er den engelske varianten av fiskegrateng og er veldig enkel å lage