Denne grunnoppskriften på klassiske muffins gir ca. Muffinsene smaker helt himmelsk når de er varme og nystekte, men topp dem gjerne med gulrotkakeglasur eller melisglasur når de er avkjølte
Skjær opp fyll etter ønske - vi brukte bogskinke, skjærte terninger av taffelost med tomat, vårløk og mais- Rør alle ingrediensene sammen og fyll smurte muffinsformer nesten fulle
Muffins er så godt og hvorfor ikke starte dagen med muffins. Denne muffinsoppskriften er med musliblanding, så derfor kaller jeg de for frokost muffins
Cupcakesene består av myke, gylne muffins som har mild og barnevennlig vaniljesmak. La muffinsene avkjøles til de er helt kalde før du pynter dem med krem
Valgfritt fyll. Dagens mat-tips er omelett muffins som er enkel å lage, smaker kjempegodt og passer godt til både frokost, lunsj, supert til piknik og til kvelds
Rør inn ost og fyll. Frokost-muffins er veldig godt. I most mat fasen kan du utelate fyllet. 1 dl fyll - eks paprika, selleri, kylling, skinke osv. Fyll opp i muffinsformer 3/4 av formen
Fyll formene ca halvfulle med røre. Jordbær er sommermat så da synes vi det passer å dele en oppskrift på deilige jordbærmuffins som smaker helt nydelig med en frisk og syrlig lime ostekrem på toppen
Uansett så lot jeg meg lure/friste av navnet på disse muffinsene, skinny lemon poppy seed muffins with lemon glaze, det hørtes forlokkende og ikke fullt så usunnt ut som noen friterte kaker som lå ved siden av og jeg må si at smaken skuffet ikke