Jeg liker å tro at til og med muffins blir et lite hakk sunnere når det er grønnsaker i. Jeg elsker gulrotkake, og disse minner om det, bare med litt squash oppi også
Disse muffinsene er kjempegode ved siden av supper eller bare til matmuffins. Riv søtpotet og gulrot, skjær vårløk og en halv chili (resten sparer du til «topping) i tynne skiver og bland
Disse muffinsene med gulrot, ost og skinke falt i smak. Jeg lagde egne muffinsformer av bakepapir som jeg rev i passe stykker, og la over et glass (som jeg hadde snudd på hodet)
❥ Gulrot cupcakes på menyen Her kommer endelig resultatet av de fantastisk saftige gulrot cupcakes, jeg har med hånden på hjertet aldri smakt noen så gode og saftige muffins
Har du smakt gresskar muffins før. Det minner mye om gulrot, men inneholder nesten ingen karbohydrater, kun 1,7 karbo pr 100 gram i forhold til gulrot som inneholder 6,7 karbo pr 100 gram (ifølge matvaretabellen)
I tillegg passer scuffins med philadelphia til, da blir det nesten som gulrotkake. I og med at vi her hjemme enstemmig syntes det smakte mer som muffins, ble det SCUFFINS
Ha så deigen i en muffinsformer og sett den inn i dehydratoren i ca. I dag hev jeg meg rundt for å eksperimentere med litt nye oppskrifter og resultet ble en raw gulrot og kokosmuffin
(Bruk gjerne en gulrot som du rasper oppi også – da blir den bare ekstra saftig. Denne gangen brukte jeg en muffinsform med plass til 12 muffins oppi, og det funket kjempe fint
Gulrotmuffins. Tilsett alt det tørre, samt en revet gulrot. (8-10 muffins). 1 revet gulrot. Hell i muffinsformer og inn i ovnen på 170 grader i 18-20 min. (8-10 muffins). 1 revet gulrot