Det jo lille lørdag, og vanen tro poster jeg noe søt og sunt, men disse søte sakene er altså så sunne at mor kan spise en til frokost sammen med litt yoghurt, barna kan få den med i matboksen som et lite snackmåltid og hele familien kan nyte dem til kvelds en hverdag man har lyst til å kose seg litt ekstra
Muffinsene serveres lune med krem ogsukker-kjeks-kanelsmuler. Disse muffinsene er fylt med gode smaker, og det tar litt lengre tid å lage disse, men det var verdt det
Det blir ganske mye topping, hvis du ikke vil bruke alt kan du fryse ned det du har til overs, og bruke det til ande oppskrifter som for eksempel topping på blåbær muffins
Jeg har også bakt noen super gode, syrlige og saftige muffins som dere bare må teste ut. Var på Nimi i dag, og alt er bra med foten, den ene senen er bare strukket veldig, så må trene alternativt frem til fredag og hvis alt funger bra da så er det bare å begynne med lett jogg igjen, og deretter intervaller
I den norske naturen vet vi at eplerog pærer modner om høsten, bærene finner vi på sensommeren og gulrøttene er aldri så fine og friske på smak som det de er i august/september
Jeg lager de vanligvis med blåbær, men her er mulighetene mange, ogepler passer kjempebra. Det som er så fint med sure (eller syrlige bør jeg vel si) epler, er at de er kjempefine å bruke i bakverk som eplekaker, paier, muffins eller lignende
Fyll muffinsformene halvfull med røren, strø kanel smuldredeigen på toppen av røren. Disse muffinsene er bare helt nydelige, deilig smak av kanel, eple og karamell, Smaker best når de er litt lunkne
Her kommer enda en deilig måte å nyte høstens epler. Disse glutenfrie muffins er raske å sette sammen og laget av mandelmel, noe som gjør de meget næringsrike og helt fri for korn
I ogmed at vi her hjemme enstemmig syntes det smakte mer som muffins, ble det SCUFFINS. Scuffinsene er perfekt til kaffen eller som mellommåltid, og kan nytes med god samvittighet